Mikä ionSign?

ionSign uskoo, että investointituotteiden muuttuvassa kilpailussa selviytyy vain luomalla tuotteiden käyttäjille uutta arvoa. Miten? Tekemällä tuotteista älykkäitä ja verkottuneita.

Haluamme saatella investointituotteiden valmistajat älykkääseen, verkottuneeseen maailmaan tuottamalla etähallinnan elektroniikkaa ja tiedonsiirtoa yhdistäviä ratkaisuja.

ionSignin perusti vuonna 2007 ryhmä sulautetun elektroniikan ja etähallinnan asiantuntijoita. Perustajilla oli laaja kokemus tuotekehitystoimeksiannoista suurille asiakkaille, erityisesti Nokialle. Edelleen yksityisesti omistettuna yrityksenä, perustelemme olemassaolomme päivittäin tuottamalla asiakkaillemme laskutustamme suurempaa arvoa.

ionSign on rakentanut teollista internetiä jo kauan ennen kuin termi oli keksittykään. Osaamme tiedonkeruun ja tiedonsiirron, elektroniikan ja niin sulautetut kuin palvelinohjelmistot.

ionSign sijaitsee Raumalla, Suomen länsirannikolla. Raumalla tapahtuu suunnittelumme ja myös leijonanosa valmistuksesta. Elektroniikan valmistuksessa ja muissa tukitoiminnoissa, kuten teollisessa muotoilussa, luotamme koeteltuihin kumppaneihin.

Monet asiakkaistamme ovat luottaneet meihin vuodesta toiseen. Tässä heistä muutamia.

ionSign on Cleantech Finlandin jäsen.
Member of cleantech logo

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Would you like to keep updated on ionSign’s news?