Mikä ionSign?

ionSign uskoo, että investointituotteiden muuttuvassa kilpailussa selviytyy vain luomalla tuotteiden käyttäjille uutta arvoa. Miten? Tekemällä tuotteista älykkäitä ja verkottuneita.

Haluamme saatella investointituotteiden valmistajat älykkääseen, verkottuneeseen maailmaan tuottamalla etähallinnan elektroniikkaa ja tiedonsiirtoa yhdistäviä ratkaisuja.

ionSignin perusti vuonna 2007 ryhmä sulautetun elektroniikan ja etähallinnan asiantuntijoita. Perustajilla oli laaja kokemus tuotekehitystoimeksiannoista suurille asiakkaille, erityisesti Nokialle. Edelleen yksityisesti omistettuna yrityksenä, perustelemme olemassaolomme päivittäin tuottamalla asiakkaillemme laskutustamme suurempaa arvoa.

ionSign on rakentanut teollista internetiä jo kauan ennen kuin termi oli keksittykään. Osaamme tiedonkeruun ja tiedonsiirron, elektroniikan ja niin sulautetut kuin palvelinohjelmistot.

ionSign sijaitsee Raumalla, Suomen länsirannikolla. Raumalla tapahtuu suunnittelumme ja myös leijonanosa valmistuksesta. Elektroniikan valmistuksessa ja muissa tukitoiminnoissa, kuten teollisessa muotoilussa, luotamme koeteltuihin kumppaneihin.

Monet asiakkaistamme ovat luottaneet meihin vuodesta toiseen. Tässä heistä muutamia.

ionSign on Cleantech Finlandin jäsen.
Member of cleantech logo

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

Would you like to keep updated on ionSign’s news?