Innovaatioista on kyse

Tuotteet kehittyvät kiihtyvällä vauhdilla. Verkottuneisuus luo ennenkokemattomia mahdollisuuksia. Älykkäät, verkottuneet tuotteet muuttavat kilpailuasetelmat. Palvelut tuottavat yhä enemmän arvoa puhtaisiin tuotteisiin verrattuna. Perinteiset toimialarajat murtuvat.

Tiedonkeruu on teollisen internetin konehuone. Jotta Big Datasta voi kehittää arvoa, täytyy Big Data luoda. Siksi on ionSignin Gluon-tuotesarjan tiedonkeruulaitteet.

Onko sinulla tiloja tai laitteita useammilla paikoilla? Myytkö laitteita, joita käytetään ympäri maailman? Liikkuuko henkilöstösi ja kalustosi työssään? Tiedonkeruu tuo oleellisen informaation kaukana olevista kohteista sormiesi ulottuville. Se säästää sinulle aikaa ja rahaa ja luo uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Big Data & IoT with ionSign GluonionSignin Gluon tiedonkeruulaitteet ovat luotettavia ja itsenäisiä. Ne voidaan istuttaa monenlaisiin instrumentointi- ja automaatioympäristöihin. Ne voivat tuoda datasi valitsemallesi palvelimelle, vaikka kaupallisiinkin palveluihin. Suoraan kentältä. Kysy kerran, Gluon kertoo mitä kuuluu, kunnes käsket lopettamaan.

Hae virta- tai jännitesignaalia, pulssisignaalia, lämpömittauksia tai Modbus-kenttäväylän mittalaitedataa. Gluon tiedonkeruulaitteemme toimittavat datan käyttöösi Modbus-kenttäväylään tai ulkoisiin järjestelmiin internetiä tai mobiilidataverkkoa hyödyntäen. Tutustu laitteisiimme ja tartu uusiin mahdollisuuksiisi!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Gluon Concept 2018

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?