Gluon GMU291

Gluon GMU291 on etävalvontalaite teollisiin sovelluksiiin. Siinä on kattavat analogiset, digitaaliset ja Modbus-liitännät tiedonkeruuseen.

Gluon GMU291 GMU491

Gluon GMU291 on suunniteltu monipuoliseen anturi- ja mittaritiedon keräämiseen teollisissa sovelluksissa. Laitteessa on integroituna analogisia ja digitaalisia sisääntuloja sekä Modbus-kenttäväylän master ja slave yhteydet. Gluon GMU291 toimii Modbus-kenttäväylässä itsenäisenä mittausdatan tuottajana.

Gluon GMU291 on myös täydellinen laajennusosa ionSignin GMU191, GMU391 ja GMU491 etävalvontalaitteisiin. Isäntälaite hakee siltä mittaustiedot Modbus-väylää käyttäen ja lähettää ne edelleen joko matkapuhelinverkkoa tai kiinteää verkkoa hyödyntäen.

Gluon GMU291 mahdollistaa laajojen datamäärien keräämisen keskitetysti, alkaen lähes on-line-tason näytteistystaajuudesta.

Gluon GMU291 ominaisuudet

8 digitaali/pulssituloa

10 analogista virtaviestituloa (4-20 mA)

PT1000 lämpötila-anturin sisääntulo

2 kpl RS485 kenttäväyläliityntää: Modbus Master ja Slave

DIN-kiskoasennus, 9 moduulia, saatavissa koteloituna

Itsenäisenä kenttäväylälaitteena tai GMU191/391/491-laitteiden laajennusosana

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?