Gluon GMU491
Cloud Gateway

Gluon Cloud Gateway on ainutlaatuinen IoT-tiedonkeruuratkaisu, erityisesti kun tukeudutaan kaupallisiin IoT-alustoihin, kuten Microsoft Azure, IBM Watson tai Amazon Web Services. Tai yhtä hyvin omaan pilveesi.

Big Data & IoT with ionSign Gluon

Microsoft_Azure_CertifiedLyhin etäisyys kahden pisteen välillä on suora viiva. Lyhin etäisyys anturin ja pilvipalvelun välillä on Gluon Cloud Gateway GMU491. Siinä on sisäänrakennettu kommunikaatiorajapinta Microsoft Azureen, Amazon Web Serviceen, IBM Watsoniin ja ionSignin Cloud-palveluun. Jotta varmasti saat datasi, on Cloud Gatewayn tiedonsiirtoväylä kahdennettu; jos IP-verkko ei ole käytettävissä, laite siirtyy käyttämään GSM-verkkoa, tai päinvastoin. Cloud Gateway on Microsoftin Azure-käyttöön sertifioima!

Gluon GMU491 Starter Kit

Cloud Gateway toimittaa sinulle dataa suoraan laatikosta, tai voit räätälöidä sitä omilla sovelluksillasi. Tee vaikkapa omia kommunikaatiorajapintoja, laskentaa (edge computing) tai mitä sovelluksesi vaatiikaan. Sisäänrakennettu Linux Debian tietokone antaa sinulle vapauden!

Tai ota Starter Kit, mukana tulee virtalähde seinäpistokkeella, LAN-johto, GSM-antenni ja Pt1000 lämpötila-anturi. Jotta saisit kokea kuinka helppoa Cloud Gateway on ottaa käyttöön, annamme mukaan vielä 12 kk ionSign Cloud -jakson. Laita töpseli seinään, konfiguroi ja selaa ionSign Cloud-tilillesi katsomaan mikä on lämpötila työpöydälläsi. 15 minuutissa, korkeintaan. Videolta näet miten homma käy.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Gluon GMU491 Cloud Gateway ominaisuudet

Räätälöidyt paikalliset sovellukset sisäänrakennetulla Linux Debian koneella

Siirtoyhteyden redundanssi – sekä IP- että mobiiliverkko

Valmis kommunikaatiorajapinta MS Azureen, AWS:een, IBM Watsoniin ja ionSign Cloudiin

10 analogista, 6 digitaalista ja Pt1000 sisääntulo

Modbus Master ja Slave RS485-portissa

Valmiiksi asennettu web server, tietokanta ja SSH

Linuxin tukemat autentikointi ja salaus käytettävissä

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?