Gluon GMU491
Cloud Gateway

Gluon Cloud Gateway on ainutlaatuinen IoT-tiedonkeruuratkaisu, erityisesti kun tukeudutaan kaupallisiin IoT-alustoihin, kuten Microsoft Azure, IBM Watson tai Amazon Web Services. Tai yhtä hyvin omaan pilveesi.

Big Data & IoT with ionSign Gluon

Microsoft_Azure_CertifiedLyhin etäisyys kahden pisteen välillä on suora viiva. Lyhin etäisyys anturin ja pilvipalvelun välillä on Gluon Cloud Gateway GMU491. Siinä on sisäänrakennettu kommunikaatiorajapinta Microsoft Azureen, Amazon Web Serviceen, IBM Watsoniin ja ionSignin Cloud-palveluun. Jotta varmasti saat datasi, on Cloud Gatewayn tiedonsiirtoväylä kahdennettu; jos IP-verkko ei ole käytettävissä, laite siirtyy käyttämään GSM-verkkoa, tai päinvastoin. Cloud Gateway on Microsoftin Azure-käyttöön sertifioima!

Gluon GMU491 Starter Kit

Cloud Gateway toimittaa sinulle dataa suoraan laatikosta, tai voit räätälöidä sitä omilla sovelluksillasi. Tee vaikkapa omia kommunikaatiorajapintoja, laskentaa (edge computing) tai mitä sovelluksesi vaatiikaan. Sisäänrakennettu Linux Debian tietokone antaa sinulle vapauden!

Tai ota Starter Kit, mukana tulee virtalähde seinäpistokkeella, LAN-johto, GSM-antenni ja Pt1000 lämpötila-anturi. Jotta saisit kokea kuinka helppoa Cloud Gateway on ottaa käyttöön, annamme mukaan vielä 12 kk ionSign Cloud -jakson. Laita töpseli seinään, konfiguroi ja selaa ionSign Cloud-tilillesi katsomaan mikä on lämpötila työpöydälläsi. 15 minuutissa, korkeintaan. Videolta näet miten homma käy.

Gluon GMU491 Cloud Gateway ominaisuudet

Räätälöidyt paikalliset sovellukset sisäänrakennetulla Linux Debian koneella

Siirtoyhteyden redundanssi – sekä IP- että mobiiliverkko

Valmis kommunikaatiorajapinta MS Azureen, AWS:een, IBM Watsoniin ja ionSign Cloudiin

10 analogista, 6 digitaalista ja Pt1000 sisääntulo

Modbus Master ja Slave RS485-portissa

Valmiiksi asennettu web server, tietokanta ja SSH

Linuxin tukemat autentikointi ja salaus käytettävissä

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?