ionSign Cloud

ionSign Cloud on helppo selainkäyttöinen työkalu laitehallintaan ja raportointiin.

ionSign Cloudilla hallinnoit helposti kentällä olevat Neutron– ja Gluon-laitteesi: mittauskanavien konfigurointi, laite-ID, sijaintien ja kanavien nimeäminen, laitediagnostiikka, tapahtumaloki, komentojen ja ohjelmistopäivitysten lähettäminen laitteelle. Käyttäjäroolien hallintaan on kahdentasoiset käyttöoikeudet.

ionSign Cloud vastaanottaa datan laitteilta, näyttää aikasarjat kuvaajina, vie datan XLS- tai CSV-tiedostoon, tuottaa määrämuotoisia tekstitiedostoja FTP-siirtoon palvelimille, tai työntää datan suoraan omaan järjestelmääsi muun datasi luokse, tarkempia analyyseja ja visualisointeja varten. Jos rakennat kaupallisiin pilviin, kuten Azureen tai AWS:ään, ionSign Cloud välittää datan suoraan pääteasemalle.

ionSign Cloud Options 2018

Helpoimmillaan ionSign Cloudin saa palveluna. Konfiguroi vain laitteesi. ionSign Cloudin voi myös ostaa sovelluksena, jolloin voidaan tehdä asiakaskohtaista räätälöintiä.

Yhteensopivuus:

IBM Watson IoT
Windows Azure
AWS_logo
ionSign Cloud

Kokeile itse!

Kirjaudu ionSign Cloudiin käyttäjänimellä “demo” ja salasanalla “1234”.

ionSign Cloud ominaisuudet

Kaikkien ionSignin tuotteiden etähallinta ja -konfigurointi

Laitediagnostiikka ja tapahtumaloki

Admin ja Käyttäjä käyttöoikeustasot

Laiteohjelmiston päivitykset

Välitys Azureen, AWS:een, IBM Watsoniin, InfluxDB:iin ja käsittelemättömänä

Vienti tiedostoon (XLS/CSV)

Määrämuotoiset tekstiraportit FTP:llä

HTTP-protokolla

Lähetys laitteelle

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?