Menestystarinoitamme

ionSignin osaamista sulautetun elektroniikan suunnittelussa on sovellettu monissa asiakaskohtaisissa toteutuksissa eri teollisuudenaloilla.

Olemme rakentaneet työkaluja tuottamaan tietoa, jolle palveluntarjoajat ovat rakentaneet uutta liiketoimintaa. Olemme auttaneet tuotteiden valmistajia luomaan uusia innovatiivisia tuotteita ja asiakasarvoa lisääviä ominaisuuksia olemassaoleviin tuotteisiin. Asiakkainamme ovat olleet niin start-upit kuin kansainväliset korporaatiot.

ionSignin kantavat ajatukset ovat aina

  • Reilu peli.
    Kerromme mikä toimii ja mikä ei. Haluamme että saat mitä tarvitset. Jos se on jotain muuta kuin mitä pyydät, kerromme senkin.
  • Tarpeen mukaan.
    Ratkaisumme tekee mitä tarvitaan. Ei enempää, ei vähempää. Muustahan et halua maksaakaan?

Parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä sinun kanssasi. Ole hyvä ja tutustu menestystarinoihimme alla. Sitten, jutellaan ja katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

Lue koko tarina »

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

Lue koko tarina »

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Lue koko tarina »

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Lue koko tarina »

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

Lue koko tarina »
enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

Lue koko tarina »

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?