Konttilaivateollisuus uusiksi

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor käynnisti yhteisen kehitystyön analytiikkatalo Bigdatapumpin ja ionSignin kanssa. Yhdessä kolmikko muodostaa innokkaan tiimin, joka aikoo muuttaa datan käyttämisen konttilaivateollisuudessa.

MacGregorin järjestämän innovaatiopäivän tuloksena syntyi ajatus konttien lastauksen ja turvallisuuden optimoinnista. Toteutukseen tarvittiin taitavaa tiedonkeruuta ja käyttökelpoisen informaation luontia. Perimmäisenä tavoitteena oli maksimoida laivan konttikapasiteetin käyttöaste. Puolivälissä vuotta 2016 ideaa testattiin minikokoisella mallilla. Menestyksen rohkaisemana, pilottiasennuksia todellisiin käyttöoloihin suunnitellaan vuoden 2016 lopulle ja tuotelanseerausta vuoden 2017 aikana. Bigdatapumpin osaaminen on pilvipohjaisessa analytiikassa, ionSignin keskittyessä antureihin ja tiedonkeruuelektroniikkaan. MacGregorin osuutena on muokata tuotteensa ottamaan vastaan uudet ominaisuudet.

Bigdatapumpin ja ionSignin osaaminen on aloillaan uskomattoman syvää ja heidän ketteryytensä on nopeuttanut tuotekehitystä. MacGregorin osaamista taas on lastijärjestelmien optimointi ja asiakasymmärrys. Bigdatapump ja ionSign toivat projektiin osaamisellaan tätä tukevan, toimivan tiedonkeruujärjestelmän.

Janne Suominen

McGregor, Cargo System Development

Quote-bubble

Kumppanuuden tärkeimmät edut

Nopea ja ketterä kehitysprosessi

Kaikille osapuolille uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua

Kumppanuus synnyttää tuoreita ajatuksia

Liittyvä tuote - Gluon GMU491 Cloud Gateway

Sisäänrakennettu Linux Debian tietokone

Sekä IP- että mobiilidataverkko

Suora kommunikaatio tehdasasennettuna MS Azureen, AWS:een, IBM Watsoniin

10 analogista, 6 digitaalista ja Pt1000 sisääntulo

Modbus Master ja Slave RS485-portissa

Tehdasasennetut web server, tietokanta ja SSH

Linuxin tukemat autentikointi ja salaus käytettävissä

ASIAKASTARINOITA

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

ionSign Twitterissä

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!