Älykäs rekan perävaunu

Ekeri on pohjoismaiden johtava sivusta avattavien kuorma-autojen umpikorien, perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistaja.

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen toimintaa ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. Yhteistyössä ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

EkeGuardin pienellä, langattomalla kauko-ohjaimella hallitaan ja luetaan keskuslukitusta, hälytysjärjestelmää, sisävaloja, ilmajousitusta, GPS-sijaintitietoja, lämpötiloja ja akselipainoja. Hätätilanteessa perävaunu on mahdollista paikantaa matkapuhelimen tai internetin avulla. ionSign suunnitteli ja toteutti koko järjestelmän anturijärjestelmineen, ohjauksineen ja kauko-ohjaimineen.

Lue lisää EkeGuardista.

Ekerin tärkeimmät edut

Kehittäjätiimi käytössä tarvittaessa

Kehitys ja valmistus yhdeltä luukulta

Tuotteen elinkaari turvattuna ilman kiinteää kustannusta

ASIAKASTARINOITA

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

ionSign Twitterissä

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!