Älykäs rekan perävaunu

Ekeri on pohjoismaiden johtava sivusta avattavien kuorma-autojen umpikorien, perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistaja.

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen toimintaa ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. Yhteistyössä ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

EkeGuardin pienellä, langattomalla kauko-ohjaimella hallitaan ja luetaan keskuslukitusta, hälytysjärjestelmää, sisävaloja, ilmajousitusta, GPS-sijaintitietoja, lämpötiloja ja akselipainoja. Hätätilanteessa perävaunu on mahdollista paikantaa matkapuhelimen tai internetin avulla. ionSign suunnitteli ja toteutti koko järjestelmän anturijärjestelmineen, ohjauksineen ja kauko-ohjaimineen.

Lue lisää EkeGuardista.

Ekerin tärkeimmät edut

Kehittäjätiimi käytössä tarvittaessa

Kehitys ja valmistus yhdeltä luukulta

Tuotteen elinkaari turvattuna ilman kiinteää kustannusta

ASIAKASTARINOITA

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

ionSign Twitterissä