Älykäs rekan perävaunu

Ekeri on pohjoismaiden johtava sivusta avattavien kuorma-autojen umpikorien, perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistaja.

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen toimintaa ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. Yhteistyössä ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

EkeGuardin pienellä, langattomalla kauko-ohjaimella hallitaan ja luetaan keskuslukitusta, hälytysjärjestelmää, sisävaloja, ilmajousitusta, GPS-sijaintitietoja, lämpötiloja ja akselipainoja. Hätätilanteessa perävaunu on mahdollista paikantaa matkapuhelimen tai internetin avulla. ionSign suunnitteli ja toteutti koko järjestelmän anturijärjestelmineen, ohjauksineen ja kauko-ohjaimineen.

Lue lisää EkeGuardista.

Ekerin tärkeimmät edut

Kehittäjätiimi käytössä tarvittaessa

Kehitys ja valmistus yhdeltä luukulta

Tuotteen elinkaari turvattuna ilman kiinteää kustannusta

ASIAKASTARINOITA

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

ionSign Twitterissä

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!