Mittaa ja johda

Energian ja hyödykkeiden kulutustietojen keräily on teollisen internetin erikoisalue, johon ionSignilla on edistyneitä ratkaisuja. Energiajohtaminen edellyttää yksilöityä, luotettavaa ja ajantasaista kulutusraportointia.

ionSignin Neutron etälukulaitteet tuottavat tarvittavan tiedon energiajohtamiseen. Suuri määrä erilaisia kulutuskohteita voidaan valvoa ja raportoida yhdestä paikasta. Neutron kokoaa sähkön, veden, lämmön, kaasun ym. tiedot sormiesi ulottuville.

Neutronilla alamittaroinnin luenta järjestyy pienistä kohteista isoihin, lähellä ja kaukana, sähköverkossa tai ilman. Ratkaisusta riippuen yhdellä laitteella siirretään neljästä 480:een mittarin tiedot. Etkä ehkä edes usko kuinka helppoa ja edullista se on.

Neutron-tuotteet ovat älykkäillä sulautetuilla ohjelmistoilla pakattua elektroniikkaa. Tiedonsiirtoon ne käyttävät mobiiliverkkoa, TCP-IP-verkkoa ja lyhyen kantaman LPWAN radioteknologiaa.

Tutustu ratkaisuihimme ja heitä viestillä. Autamme mielellämme soveltamaan Neutronia sinun kohteeseesi.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?