Mittaa ja johda

Energian ja hyödykkeiden kulutustietojen keräily on teollisen internetin erikoisalue, johon ionSignilla on edistyneitä ratkaisuja. Energiajohtaminen edellyttää yksilöityä, luotettavaa ja ajantasaista kulutusraportointia.

ionSignin Neutron etälukulaitteet tuottavat tarvittavan tiedon energiajohtamiseen. Suuri määrä erilaisia kulutuskohteita voidaan valvoa ja raportoida yhdestä paikasta. Neutron kokoaa sähkön, veden, lämmön, kaasun ym. tiedot sormiesi ulottuville.

Neutronilla alamittaroinnin luenta järjestyy pienistä kohteista isoihin, lähellä ja kaukana, sähköverkossa tai ilman. Ratkaisusta riippuen yhdellä laitteella siirretään neljästä 480:een mittarin tiedot. Etkä ehkä edes usko kuinka helppoa ja edullista se on.

Neutron-tuotteet ovat älykkäillä sulautetuilla ohjelmistoilla pakattua elektroniikkaa. Tiedonsiirtoon ne käyttävät mobiiliverkkoa, TCP-IP-verkkoa ja lyhyen kantaman LPWAN radioteknologiaa.

Tutustu ratkaisuihimme ja heitä viestillä. Autamme mielellämme soveltamaan Neutronia sinun kohteeseesi.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?