Neutron15

ionSign Neutron15 muuttaa 15 yksinkertaista energian tai hyödykkeiden pulssimittaria etäluettaviksi. Se on todella helppo asentaa ja käyttää.

NeutronGW_Neutron15

Neutron15 on perinteisille pulssisignaalia tuottaville kulutusmittareille suunniteltu pulssilukija. Kaikenlaiset pulssimittarit käyvät: sähkömittarit, vesimittarit, lämpömäärämittarit, kaasumittarit ym. Jos mittari on hyväksytty laskutustarkoitukseen, on sitä myös Neutron15:n tuottama tieto.

Neutron15 on ionSign Neutron Smart Gatewayn täydellinen kumppani. Gatewayn täysi 480 mittarin kapasiteetti käytetään tehokkaasti 32 Neutron15-yksikön avulla. Toki Neutron15 kerää pulssi- ja kytkintietoa myös mihin tahansa Modbus-kenttäväylään. Me suosittelemme ionSignin Gluon tuotesarjaa.

Raportointiin ionSign tarjoaa palvelinsovelluksen ja integraatiot olemassaoleviin raportointijärjestelmiin on helppo toteuttaa.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Neutron15 ominaisuudet

15 S0 pulssirajapinnan mukaista sisääntuloa

RS485 Modbus Slave kenttäväyläliityntä

Voidaan lukea mistä tahansa Modbus master-laitteesta

Suosittelemme ionSign Neutron Smart Gatewayn parina

Lukee myös digitaalikytkinten tilaa

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?