Neutron12

Neutron12 on monikäyttöinen pulssimittareiden etälukulaite isompien rakennusten alamittarointiin. Sen asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa.

Neutron12-3G pulse loggerNeutron12 lukee mitä tahansa pulssilähtöistä kulutusmittaria ja siirtää tiedot palvelimelle raportointia varten. Sen saa joko 3G mobiiliverkkoa tai kiinteää TCP-IP-verkkoa käyttävänä versiona.

Raportointi on suoraan yhteensopiva vakiintuneeseen energian ja hyödykkeiden kulutustietojen raportointitapaan. Lisäksi voidaan kerätä jatkuvaa mittausdataa valitulla taajuudella, alkaen minuuttitason seurannasta.

Verkkohäiriöiden varalta Neutron12 puskuroi datan, joten tietoja ei jää milloinkaan puuttumaan! Tietojen kokoamista ja raportointia varten ionSign tarjoaa helppokäyttöisen palvelinsovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit siirtää Neutronin välittämät tiedot suoraan olemassa olevaan kiinteistön- tai energianhallintajärjestelmääsi.

Neutron12-LAN konfiguroidaan Lantronixin DeviceInstaller-ohjelmalla. Ohjeen löydät alempaa tältä sivulta. Jos tiedät laitteen IP-osoitteen, helpoin tapa asetusten määrittämiseen on kirjautua selaimella.

Neutron12 ominaisuudet

12 sisääntuloa S0-standardin mukaiselle pulssisignaalille

Integroitu web-palvelin tai 3G GSM modeemi

Helppo asennus selainkäyttöliittymällä tai yhdellä tekstiviestillä

30 päivän puskurimuisti (tuntidatalle)

Toimitetaan virtalähteen ja ulkoisen antennin kanssa (3G-versio)

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Enersize

Kolmen ionSignin GMU191-laitteen tuottamin tiedoin Enersize suunnitteli ja toteutti kiinalaiselle LCD-näyttöjen valmistajalle yhteensä 29% säästön paineilmajärjestelmän energiankäytössä.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?