Neutron12

Neutron12 on monikäyttöinen pulssimittareiden etälukulaite isompien rakennusten alamittarointiin. Sen asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa.

Neutron12-3G pulse loggerNeutron12 lukee mitä tahansa pulssilähtöistä kulutusmittaria ja siirtää tiedot palvelimelle raportointia varten. Sen saa joko 3G mobiiliverkkoa tai kiinteää TCP-IP-verkkoa käyttävänä versiona.

Raportointi on suoraan yhteensopiva vakiintuneeseen energian ja hyödykkeiden kulutustietojen raportointitapaan. Lisäksi voidaan kerätä jatkuvaa mittausdataa valitulla taajuudella, alkaen minuuttitason seurannasta.

Verkkohäiriöiden varalta Neutron12 puskuroi datan, joten tietoja ei jää milloinkaan puuttumaan! Tietojen kokoamista ja raportointia varten ionSign tarjoaa helppokäyttöisen palvelinsovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit siirtää Neutronin välittämät tiedot suoraan olemassa olevaan kiinteistön- tai energianhallintajärjestelmääsi.

Neutron12-LAN konfiguroidaan Lantronixin DeviceInstaller-ohjelmalla. Ohjeen löydät alempaa tältä sivulta. Jos tiedät laitteen IP-osoitteen, helpoin tapa asetusten määrittämiseen on kirjautua selaimella.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Neutron12 ominaisuudet

12 sisääntuloa S0-standardin mukaiselle pulssisignaalille

Integroitu web-palvelin tai 3G GSM modeemi

Helppo asennus selainkäyttöliittymällä tai yhdellä tekstiviestillä

30 päivän puskurimuisti (tuntidatalle)

Toimitetaan virtalähteen ja ulkoisen antennin kanssa (3G-versio)

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?