Neutron4

Neutron4 on monikäyttöinen pulssitiedon etälukulaite niin asuinrakennuksiin kuin teolliseenkin käyttöön. Sen asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa.

Neutron4-3G pack

Neutron4 lukee mitä tahansa pulssilähtöistä kulutusmittaria, tallettaa tiedot puskurointia varten ja siirtää ne matkapuhelinverkossa palvelimelle tietojen kokoamista ja raportointia varten. Etäluettava mittari voi olla esim. sähkömittari, vesimittari, energiamittari (lämpömäärämittari) tai kaasumittari.

Neutron4 kokoaa kulutustiedot tunnin, puolen tunnin tai 15 min välein ja lähettää ne palvelimelle kerran vuorokaudessa. Raportointi on suoraan yhteensopiva vakiintuneeseen energian ja hyödykkeiden kulutustietojen raportointitapaan. Lisäksi voidaan kerätä jatkuvaa mittausdataa valitulla taajuudella, alkaen minuuttitason seurannasta.

Tietojen kokoamista ja raportointia varten ionSign tarjoaa helppokäyttöisen palvelinsovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit siirtää Neutronin välittämät tiedot suoraan olemassa olevaan kiinteistön- tai energianhallintajärjestelmääsi.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Neutron4 ominaisuudet

4 sisääntuloa S0-standardin mukaiselle pulssisignaalille

Tuntidata, puolituntidata ja varttidata

Yli 3 vuoden puskurimuisti (tuntidatalle)

Integroitu 3G GSM modeemi

Toistintila: 2 pulssituloa, 2 pulssilähtöä

Lämpömittaustila: 2 pulssituloa, 2 lämpömittaustuloa

Toimitetaan virtalähteen ja ulkoisen antennin kanssa

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

MacGregor

Meriteollisuuden uudistaja MacGregor ja ionSign maksimoivat konttilaivan kapasiteetin käyttöastetta. Onnistunut POC rohkaisi pilottiasennukseen joka nyt seilaa Tyynellämerellä.

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?