Valikko Sulje

Gluon GMU101

Gluon Smart Gateway kerää valtavasti Modbus-dataa yhdellä laitteella ja verkkoyhteydellä! Valittavana TCP/IP tai 3G tiedonsiirto.

Gluon GMU101
Smart Gateway

Gluon smart gateway kerää tehokkaasti dataa suuresta määrästä Modbus-liitäntäisiä antureita, mittareita, automaatiojärjestelmiä ja yhteensopivia ionSignin tiedonkeruutuotteita. Kerää valtavasti dataa yhdellä laitteella ja verkkoyhteydellä!

Gluon Smart Gateway on vaivaton tapa varmistaa jatkuva Modbus-datan virta etäkohteista. Se on varsinainen IoT- ja Big Data-ratkaisujen työjuhta. Asennuksen jälkeen tiedonkeruu sujuu autonomisesti, ilman käyttäjän toimia. Helppoa ja vaivatonta! Edes sähkö- ja tiedonsiirtoverkkojen häiriöistä ei tarvitse huolehtia, Gluon Smart Gateway puskuroi datan ja palautuu häiriöistä itsenäisesti.

Yhdistä helposti Modbus-mittareita tai vaikka yhteensopiva PMU261 ja kerää paljon pulssi- ja digitaalikytkintietoa helposti.

Gluon Smart Gateway tarjoaa kaksi vaihtoehtoista sisäänrakennettua kommunikaatioväylää: GMU331 käyttää LAN-yhteyttä ja GMU101 GPRS/3G-yhteyttä.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Gluon Smart Gateway GMU101 ominaisuudet

RS485-sarjaliitäntä, Modbus Master

32 Modbus-laitteen kapasiteetti

13 000 mittauksen puskurimuisti (sis. kaikki 250 Modbus-rekisteriä)

Integroitu GPRS/3G-moduuli

Pinta-asennus ja verkkovirtalähde

Yhteensopiva kaikkien Modbus-liitäntäisten Gluon-tuotteiden kanssa

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

ionSign Twitterissä


SEURAA MEITÄ TWITTERISSÄ