Gluon GMU101
Smart Gateway

Gluon smart gateway kerää tehokkaasti dataa suuresta määrästä Modbus-liitäntäisiä antureita, mittareita, automaatiojärjestelmiä ja yhteensopivia ionSignin tiedonkeruutuotteita. Kerää valtavasti dataa yhdellä laitteella ja verkkoyhteydellä!

Gluon Smart Gateway on vaivaton tapa varmistaa jatkuva Modbus-datan virta etäkohteista. Se on varsinainen IoT- ja Big Data-ratkaisujen työjuhta. Asennuksen jälkeen tiedonkeruu sujuu autonomisesti, ilman käyttäjän toimia. Helppoa ja vaivatonta! Edes sähkö- ja tiedonsiirtoverkkojen häiriöistä ei tarvitse huolehtia, Gluon Smart Gateway puskuroi datan ja palautuu häiriöistä itsenäisesti.

Yhdistä helposti Modbus-mittareita tai vaikka yhteensopiva PMU261 ja kerää paljon pulssi- ja digitaalikytkintietoa helposti.

Gluon Smart Gateway tarjoaa kaksi vaihtoehtoista sisäänrakennettua kommunikaatioväylää: GMU331 käyttää LAN-yhteyttä ja GMU101 GPRS/3G-yhteyttä.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on xing
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Gluon Smart Gateway GMU101 ominaisuudet

RS485-sarjaliitäntä, Modbus Master

32 Modbus-laitteen kapasiteetti

13 000 mittauksen puskurimuisti (sis. kaikki 250 Modbus-rekisteriä)

Integroitu GPRS/3G-moduuli

Pinta-asennus ja verkkovirtalähde

Yhteensopiva kaikkien Modbus-liitäntäisten Gluon-tuotteiden kanssa

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

KP-Servicepartner

KP-Servicepartner, kasvuhakuinen perheyhtiö ruuhkaisella teollisen kunnossapidon toimialalla, päätti rakentaa kilpailuetunsa teollisen internetin mahdollistamien uusien, tehokkaiden palvelujen varaan.

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

ionSign Twitterissä

Would you like to keep updated on ionSign’s news?